Veel gestelde vragen

De kosten van onze diensten zijn afhankelijk van verschillende factoren. De kosten worden bepaald op basis van de locatie(s), grootte, benodigdheden en de complexiteit. 

Wilt u de kosten weten van een transport? U kunt hiervoor mailen naar planning@gerritsengroup.com met de afmetingen, het gewicht en de locaties van uw gewenste transport. 

Voor de kosten van het verhuizen van een machine(lijn), kunt u de informatie van de opdracht mailen naar sales@gerritsengroup.com

Onze collega’s helpen u graag verder! 

De algemene voorwaarden die van toepassing zijn voor Gerritsen Group en haar dochterondernemingen staan op de imprint pagina. Hier zijn tevens alle andere gegevens per bedrijf te vinden. 

Alle contactinformatie van Gerritsen Group en haar dochterondernemingen staan uitgewerkt op de pagina imprint

Op deze pagina staan de adressen van de kantoren, de btw nummers en de algemene voorwaarden per bedrijf. 

Gerritsen heeft verschillende kantoren, vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en onze kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland sturen wij onze teams aan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. 

Gerritsen is wereldwijd werkzaam, en is dan ook dagelijks te zien op de weg in Europa. Ben jij ons al eens tegengekomen? 

Heb je een andere vraag die niet tussen de ‘veelgestelde vragen’ behandeld wordt? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina